Video: mida tähendab muusika Sinu jaoks?

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor muusikahuviline rääkis muusikapäeva videos, sellest, mida tähendab tema jaoks muusika.
Noor muusikahuviline rääkis muusikapäeva videos, sellest, mida tähendab tema jaoks muusika. Foto: Kaader videost

Muusikapäev koostöös Postimehega kutsus üles teada andma millist tähendust muusika erinevate inimeste jaoks omab ning millist rolli see nende elus mängib. Tänaseks on saadetud mõtteavaldustest valminud armas lühivideo, kus võtavad sõna erineva tausta ja vanuseastmega muusikasõbrad.

«On siiras rõõm, et selliseid mõtteavaldusi laekus, sest muusika on midagi maagilist, millel on igaühega meist erinev suhe, olenemata sellest, kas muusikal on meie elus suurem või väiksem roll ning on äärmiselt põnev kuulda, kuidas see universaalne keel inimesi kõnetab,» leiab Muusikapäeva projektijuht Marili Jõgi.

Tänavu möödus rahvusvahelise muusikapäeva tähistamisest 40. aastat. Muusikapäeval, 1. oktoobril jagatakse Eestis 2002. aastast muusikapreemiaid ning juba kolmandat aastat toimus üle-eestiline Muusikapäeva tasuta kontsertide programm, mis annab võimaluse sel päeval kogeda elavat muusikat pea kõigil huvilistel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles