Tähelepanu, fännid! Võida eksklusiivne Tähesõdade märk või särk

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 peatoimetaja Anu Saagim ilmus neljapäeval toimunud filmi «Star Wars: Jõud tärkab» esilinastusele legendaarse Darth Vaderi saatel.

Musta maski ja astmaatilise hingamise taga peidab end üks väga tuntud Eesti näitleja. Kas oskad hääle järgi ära arvata, kes see on?

Kõigi õige vastuse saatnute vahel loosime välja ühe Star Wars märgi (ilus, metallist) ja kvaliteetse T-särgi (suurus L). Üks võitja saab särgi, teine märgi. Tegemist on eriti eksklusiivse fänninänniga, palju neid Eestis ei ole.

Saada oma pakkumine aadressil hendrik.alla@postimees.ee, e-kirja teemaks märgi Darth Vader (muidu ei lähe arvesse). Võistlus lõpeb esmaspäeval, 21.12 täpselt kell 12.00. Võitjaid teavitatakse e-kirja teel ja Postimehe veebilehel, auhinnad saab kätte Postimehe Tallinna toimetusest.  

Loosimine on läbi! Enamus vastajatest arvas õigesti ära, et Darth Vaderi maski taga peidab end Mart Müürisepp. Pakuti ka Hendrik Toompere jr, Indrek Ojarit, Venno Loosaart, Jan Uuspõldu ja Ivo Reinokit.

Särgi võitis Sander Konoplitski, märgi võitis Marko Hein. Võitjad, kontrollige oma e-posti, seal on auhinna kätte saamise juhendid.

Olgu Jõud Sinuga!

Star Wars särk, foto: Tairo Lutter
Star Wars särk, foto: Tairo Lutter Foto: Tairo Lutter / Postimees
Star Wars märk, foto: Tairo Lutter
Star Wars märk, foto: Tairo Lutter Foto: Tairo Lutter / Postimees
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles