NO99 film linastub Londonis

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teater NO99 Ühtse Eesti lavastuse kulud olid sama suured kui tulud.
Teater NO99 Ühtse Eesti lavastuse kulud olid sama suured kui tulud. Foto: Liis Treimann

Kolmapäeval, 6. Jaanuaril jõuab Londonis ekraanile teatri NO99 ja Allfilmi koostööprojekt «Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha».

Londonis näidatakse filmi pealkirja alla «Ash and Money». Pärast linastust vestleb publikuga projekti loomise ja ülesehitusega tihedalt seotud PR-ekspert Daniel Vaarik.

7. mail 2010. aastal istusid 7500 inimest hinge kinni hoides Saku Suurhallis. Oli hetk, mil rahvas ootas, et Teater NO99 päästab Eesti poliitika. Ene-Liis Semperi ja Tiit Ojasoo täispikk dokumentaalfilm «Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha» näitab manipulatsioone, emotsioone, hirme, bravuuri ning tahet, millest koosnes poliitiline aktsioon «Ühtne Eesti». See oli Eesti ajaloo suurim sotsiaalne eksperiment, milles analüüsiti, kuidas toimib tänane demokraatia ja mille järgi otsustab Eesti valija. Tootjad Allfilm ja Teater NO99.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles