Galerii ja video: teerull sõitis üle kunsti

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Galerii Tallinn Art Space tähistas oma esimest sünnipäeva. Kell 14 toimus galerii ees teistkordne aktsioon «Ei! odavale kunstikräpile!», mille raames sõideti teerullidega üle odavate kunstikoopiate.  

Sünnipäeva puhul on eksponeeritud kogu galerii varamusse kuuluva looming, milles on teoseid Mark Kostabilt, Leonhard Lapinilt, Eili Soonelt ja mitmetelt teistelt. Avatud on ka ajutine raamatupood-riiul, kust saab hea hinnaga soetada kirjanike raamatuid, kelle esitlused on aasta jooksul galeriis toimunud – Leonhard Lapin, Jan Kaus jt. Sel päeval tegutseb galeriis eksperimentaalne klaasiahi, mistõttu on külalistel ainukordne võimalus näha klaasipuhumist ja soovi korral proovida seda kunsti ka ise klaasikunstnik Eili Soone juhendamisel. Õhtul seab end galeriis sisse aga tõeline Art Party koos baari ja muusikaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles