Aasta müüduim raamat oli «Söö, palveta, armasta»

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatud.
Raamatud. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Läinud aasta müüduim raamat oli Rahva Raamatu ja Apollo raamatupoodides Elizabeth Gilberti «Söö, palveta, armasta».

Teisele kohale tuli Rahva Raamatu 2010. aasta müügitabelis Mihkel Raua «Sinine on sinu taevas» ja Apollos Andrus Kivirähki «Kaka ja kevad». Kolmandal kohal maandus Rahva Raamatu tabelis Merit Raju «Hingele pai», Apollos Kristina Šmigun-Vähi ja Jaan Martinsoni «Kristina».

Neljandale kohale tuli Rahva Raamatus Andrus Kivirähki «Kaka ja kevad» ja Apollos Mihkel Raua «Sinine on sinu taevas». Viiendal kohal oli nii Rahva Raamatu kui ka Apollo tabelis Sofi Oksaneni «Puhastus».

Kuuendale kohale tuli nii Rahva Raamatu kui ka Apollo pingereas Jamie Oliveri «Jamie kodus», seitsmendale maandus Rahva Raamatus Kristina Šmigun-Vähi ja Jaan Martinsoni «Kristina» ja Apollos Merit Raju «Hingele pai».

Kaheksandal kohal oli mõlema suurima raamatumüüja tabelis Dan Browni raamat «Kadunud sümbol», üheksandal Rahva Raamatus Stieg Larssoni «Lohetätoveeringuga tüdruk», Apollos aga Contra ja Urmas Nemvaltsi «Poiste aabits».

Esikümne viimasel kohal oli läinud aastal Rahva Raamatu ja Apollo kauplustes Stieg Larssoni teine raamat pealkirjaga «Õhuloss».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles