Mida tegid sina siis, kui Eesti iseseisvus?

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
25 aastat Eesti iseseisvumisest
25 aastat Eesti iseseisvumisest Foto: ETV

20. augustil tähistame üheskoos 25 aasta möödumist Eesti iseseisvuse taastamisest ja sel puhul toob ETV ekraanile kirjeldavad lood sellest, mis on veerandsaja aasta jooksul Eestis muutunud. Seejuures palub Eesti Televisioon Sinu abi - jaga oma mälestusi 25 aasta tagusest ajast.

Selleks, et anda oma panus piduliku saatepäeva värvikamaks muutmiseks, kirjuta üles oma lugu, mis ja kuidas on Sinu Eestis 25 aasta jooksul muutunud. Kas Sinu vanaema armsa karjamaa peale on vahepeal kerkinud suur kaubanduskeskus või sai Sinu vennast kuulus fotograaf pärast ajalooliste sündmuste jäädvustamist 1990. aastate alguses?

Oma lugu, mis peaks mahtuma ühele A4 lehele, pane kirja SIIN. Võimalusel lisa kindlasti ka meenutust illustreerivaid pilte! Kui tunned end koduselt videomaailmas, siis sisesta ankeeti oma andmed ning YouTube´i või Vimeo link Sinu videoloole, mille pikkus võiks olla kuni poolteist minutit.

Kõik lood avaldatakse pidupäeva kodulehel etv.ee/25aastat ja nii mõnigi neist lugudest võib leida 20. augustil tee ETV ekraanile.

Vaata inspiratsiooni ammutamiseks lugu Kristast, tema mehest ja nende aabitsatest (link allpool).

Küsimuste korral kirjuta aadressil 25aastat@err.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles