Elina Pähklimägi ja Lauri Saatpalu teevad talveteatrit

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Saatpalu
Lauri Saatpalu Foto: Rock Cafe

Suvelavastuste traditsioonile pakub omamoodi alternatiivi Polygonteater talveteater, mille raames esietendus Laitse Graniitvillas täna Urmas Lennuki lavalugu «Boob teab».

Varem kolmel korral lavastatud teatritükk on lihtne ja liigutav, ent selle probleemistik puudutab perede lagunemise põhjuseid otsides meist paljusid, vahendab ERR Uudised.

Pole tähtis, kas peategelane Boob (Lauri Saatpalu) on koeraks muutunud mees või inimeseks püüdlev koer, oma uue perenaise, isata kasvanud Rita (Elina Pähklimägi) juurde põgenedes on ta unustanud armastuse vastutuse, jättes maha oma naise ja kaks last.

«Boob jõuab tõdemusele, et kui sa oled võtnud armastuse tee jalge alla, siis sealt ei tohi lihtsalt välja astuda, sellepärast, et sa tapad niipalju suhteid, niipalju inimelusid sellega,» rääkis Pähklimägi.

Saatpalu lisas, et mitteprofessionaalse näitlejana on tema ampluaa suhteliselt kitsas ja rollide valikul peab suuresti arvestama, mis talle sobib ja mis mitte: «Ma arvan, et see on ka päris näitlejate puhul nii, kõik ei saa esitada kauni esimese armastaja rolli, mõned peavad ikka koledad ja lollid ka olema,» ütles muusik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles