Loomrõivlejate raske elu: öökulli ja panda palav armastuslugu

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Komöödia “Öökulli armastus”
Komöödia “Öökulli armastus” Foto: Kaader filmist

Juulis on kinosaalides võimalik osa saada öökulli tiibade maagilisest sahinast ja panda käppade pehmest puudutusest.

7. juulil esilinastuv Ramzy Bedia armas komöödia «Öökulli armastus» on kindlasti selle suve omapärasema teemaga film, mis näitab meile maailma hoopis uuest vaatepunktist - loomakostüümi seest. Linal on näha nii pandasid kui öökulle, jalgrattaga sõitvaid loomasid kui Pariisi südamlikke elanikke. See on suvine film, mis ei jäta kedagi jäätisekülmaks vaid sulatab südamed.  

Tavaliselt poeb inimene kostüümi, kui ta soovib peita enda tõelist olemust. Kino Sõpruse uues komöödias aga selleks, et teistele enda tõelist olemust näidata.

«Öökulli armastus» räägib farmaatsialaboris töötava Rocky loo. Ta on tubli mees ja tubli töötaja, aga tal on üks mure: keegi ei pane teda üldse tähele ja vaene mees muudkui sulandub tausta. Ühel õhtul leiab ta oma kodust kassikaku ja otsustab oma elu põhjalikult muuta.   

Järgmisel hommikul saabub ta tööle öökullikostüümis, kuid sellegipoolest ei pane keegi teda tähelegi – kuni saabub päev, mil ta kohtub tänaval pandaga. Ja kui juba öökull pandaga kohtub, saab kõik võimalikuks…

Esilinastusele 7.juulil kell 19:30 on loomakostüümis sissepääs tasuta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles