Traffic esitles oma uut plaati

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti pop-rocki bändil Trafficul on ilmunud uhiuus album «Traffic 10». Juuli lõpus ja augusti alguses toimuvad Trafficu uue plaadi esitlused Apollodes üle terve Eesti. Elamusterohke esmaesitlus leidis aset täna kell 18.00 Solarise Apollos, mida saab vaadata ka Postimehe otseülekande vahendusel! Esitusele tulid nii bändi poolt juba kuulsaks lauldud hitid kui ka uuemad palad värskelt albumilt!

10. sünnipäeva puhul otsustas Traffic  stuudiopillidelt tolmu maha pühkida ning salvestada sünnipäevale vääriline akustilises võtmes live-plaat. Uuelt plaadilt leiab täiesti uued arranžeeringud nii kõigile varasemast tuntud hittidest kui ka mõned täiesti verivärsket lood.

«Tahtsime 10. sünnipäeva puhul endast jälje maha jätta ja mis oleks selleks parem, kui ühe kauamängiva salvestamine. Samas soovisime seda teha ka veidi teistmoodi – nüüd lindistasimegi terve albumi kõigi pealtvaatajate ees,» mainis solist Silver Laas.

«Oleme bändiga juba 10 aastat koos mänginud, sadu kontserte andnud ja selle aja sees avaldanud üle 15 singli. Tänaste bändimeeste esituses kõlavad lood hoopis küpsemalt, kui bändipoiste esituses, kes need lood kunagi sisse mängisid» naeris kitarrist-laulukirjutaja Stig Rästa. "Eelmine plaat ilmus juba neli aastat tagasi ja akustilist ega ka live-plaati pole me veel varem teinudki,» lisas Rästa.

«Varasematel albumitel on olnud lugusid, mis pole laiema publiku seas suurt tuntust kogunud, kuid mis on meile endile südamelähedasteks saanud. Nüüd olemegi välja valinud meie arvates parimad juba varem ilmunud lood ning lisanud sinna veel paar täiesti uut lugu, et uue albumiga end uuest küljest näidata,» lisas Laas.

Esitluste ajakava:

  • 25.07 kell 18:00 Solarise Apollos
  • 26.07 kell 17:00 Tartu Kaubamaja aatriumis
  • 1.08 kell 17:00 Rakvere Kroonikeskuse aatriumis
  • 2.08 kell 17:00 Viljandi Uku Keskususe aatriumis
  • 3.08 kell 17:00 Viimsi Keskuse Apollos
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles