Kutsu välismaa filmistaarid oma koju sööma! (1)

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aafrika supp.
Aafrika supp. Foto: Sander Ilvest

PÖFFi raames toimub programm «Köögis saab Kino».

Selle eesmärk on tuua kino ja kokakunst ühise laua taha. PÖFF pakub kodukokkadele võimalust korraldada kodus üks kodumaine lõunasöök rahvusvahelistele filmikülalistele.

Kõik kokkamishuvilised filmisõbrad, nüüd on aeg panna kokku üks äge kodumaine menüü: taaselustame aastatetaguse projekti, mis erutas maitsemeeli ja tekitas elevust paljudes kodudes. PÖFF tähistab tänavu 20. aasta juubelit ning selleks puhuks soovime taas kino ja kokakunsti ühise laua taha tuua, et pakkuda PÖFFi žüriisse kuuluvatele välismaistele filmikülalistele ehedat kodumaist kultuurielamust.

PÖFF: Köögis saab kino
PÖFF: Köögis saab kino Foto: PÖFF

See on erakordne võimalus kutsuda endale koju kaks rahvusvaheliselt tunnustatud filmiproffi (nende hulgas on nii režissööre, näitlejaid, produtsente kui ka heliloojaid), et nendega juttu puhuda, kinomaailma telgitagustesse piiluda ja nende kõhud maitsvate roogadega täita. Lisaks aitad kaasa, et tol päeval linastuvad filmid kõigutamatu meelekindluse ja rahuloluga hinnatud saaksid!

PÖFF omakorda hoolitseb vastutasuks kodukokkade filminälja eest!

Lõunasöök leiab aset 20. novembril. Kandideerimisega on kiire, sest see lõpeb juba 4. novembril. Anna oma köök ja kokaoskused üles siin!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles