Kuula: see on Eesti värskeim põrkepunk!

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Number Ö: Meelis, Isand Karp, Priit ja P.Jaan
Number Ö: Meelis, Isand Karp, Priit ja P.Jaan Foto: Maike Tubin

NUMBER Ö videovabrikust on välja lastud uus toode loole «Hävitaja». Mõnusa rütmiga ja kaasahaarav lugu on seekord kaaslaseks saanud väljavõtte vikatimehe videopäevikust, milles teevad kaasa näiteks Tommy Cash, 5 Loops, Oleg Kosjugin, Entel Tenteli tiim ning teised rohkem või vähem tuntud nimed nii Eestist kui ka välismaalt.

Põrkepunkarite endi sõnul on lugu inspireeritud tänapäeva tainaajudest, kes ei suuda kahte asja lahus hoida ning seetõttu tekitavad probleeme ja muresid nii endale kui ka teistele. Operaatoritöö on taaskord usaldatud Attila Paris’ele, kes on juba üle ühe NUMBER Ö video üles võtnud.

2011. aastal suurema hoo sisse saanud NUMBER Ö järgmised kontserdid saavad toimuma 25. novembril Tallinna motoklubis Madallend MC ning 26. novembril Rakvere Teatrikohvikus. Üritustelt saab kindlasti plaate, korralikku kütet ning muhedat pidu. Seekord küll akustilises ja natuke rahulikumas võtmes, kuid järeleandmisi põrkepunkarid ei tee.

Vaata lähemalt http://web.zone.ee/numbero/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles