Astu läbi! Go Away Bird esitleb oma debüütalbumit

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esineja nr 2: Go Away Bird, «Sally»
Esineja nr 2: Go Away Bird, «Sally» Foto: Erlend Štaub

2016. aasta Eesti Laulu finaalis looga «Sally» säranud ansambel Go Away Bird on valmis saanud oma debüütalbumi «Sliip on it.» Plaadiesitlused toimuvad Tallinnas ja Tartus.

«Go Away Bird» on tõenäoliselt Eesti kõige rahvusvahelisem trio. Eestlane, venelane ja ameeriklane jalutavad baari… ja välja jalutab sealt Go Away Bird, mis looming on kokteil trip rockist, post punkist, dream popist ja kes teab veel millest. Sinijuukseline multitasker Hanna Parman on Tallinna tüdruk, lugude autor Stanislav Bulganin tuleb Moskvast ja klahvpillimees Dirk Lloyd on pärit Oregoni osariigist USAst. Bänd istus terve suve Tartus stuudios, et lindistada oma debüütalbumit, mis on nüüdseks valmis.

Albumi «Sleep on it» esitluskontserdid toimuvad Tallinnas 3. novembril Vabal Laval ja Tartus 4. novembril Genialistide klubis. Laval ühineb kolmikuga muusik ja helimees Veljo Tornist kitarril ja albumi salvestusel kaasa teinud Ans. Anduri liige Madis Aesma bassil. Visuaalefektidega rikastab kontserte visuaalkunstnik, bändi esimese muusikavideo «Sally» autor ja ka esikplaadi kujundaja Kristin Pärn, kes on teinud edukat koostööd ka Argo Valsi ning Super Hot Cosmos Blues Bandiga. Külla on oodata ka viimase eestvedajat Janno Reimi, kellega koostöös ilmus Go Away Birdil suvel singel.

Meeldetuletuseks Eesti laul 206 finaali jõudnud lugu «Sally»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles