Anu Auna «Vahetus» pälvis Roomas auhinna

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Aun
Anu Aun Foto: Luxfilm

Anu Auna lühifilm «Vahetus» tunnistati Rooma sõltumatul filmifestivalil parimaks välismaiseks lühifilmiks.

«Vahetus» on kaasaegne psühholoogiline draama kahe väga erineva taustaga naise teravast kokkupõrkest ja ootamatust taaskohtumisest, kus rivaalidest saavad kaasosalised kuritöös ja neil tuleb oma saatus üksteise kätesse usaldada, vahendas Eesti Filmi Sihtasutus.

Peaosades mängivad Mari Abel ja Katariina Lauk, teistes osades Mait Malmsten, Indrek Sammul, Aleksander Eelmaa, Helena Meržin, Andres Puustusmaa, Juhan Ulfsak, Hilje Murel, Kertu Köösel ja Mona Pääsuke.

Filmi režissöör ja stsenarist on Anu Aun, operaator Mart Taniel, kunstnik Jaagup Roomet, kostüümikunstnik Piret Sootla, monteerija Margo Siimon, helilooja Erki Pärnoja, helirežissöör Horret Kuus, produtsendid Margo Siimon, Laura Talvet ja Anu Aun. Filmi on tootnud Luxfilm.

Rome Independent Film Festival toimus 18.-24. märtsini ning tänavu tähistas festival oma kümnendat toimumisaastat. Auna «Vahetus» võistles lühifilmide kategoorias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles