Piip ja Tuut esitlevad oma esimest raamatut

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval, 17. detsembril kell 14 esitlevad Piit ja Tuut Tallinnas Solarise Apollo raamatupoes ahjusooja kogupereraamatut «Piip ja Tuut puhuvad juttu teatris ja köögis». Piip ja Tuut loevad katkendeid enda kirjutatud raamatust, teevad trikke ja jagavad lahkesti autogramme.

Seni olid peaaegu kõik Piibu ja Tuudu loodud lavastuste või telesaadete tekstid vaid nende peas. Nüüd on esimene valik kahekümne aasta jooksul sündinud näitemängudest viimaks jõudnud raamatukaante vahele.

«Piip ja Tuut puhuvad juttu teatris ja köögis» on naljahammastele vaikselt üksinda lugemiseks ja pihku kõkutamiseks; issidele-emmedele, et lastele haigutamata õhtujutte ette lugeda; lasteaedadele ja koolidele näitemängude lavastamiseks; väikestele teatrigurmaanidele koduse teatrielu rikastamiseks ning andunud toidugurmaanidele koos perega kokkamiseks, sest raamatust leiab ka teatridirektori ja koka Marek Demjanovi telest tuttavad toiduretseptid.

Teatrilaval näeb raamatukangelasi jõululavastuses «Pohlamoos ja seapraad» 19.–23. detsembril Piip ja Tuut Mängumajas ning koolivaheajal Apollo kinos lavastuses «Piip ja Tuut pimedas ja teki all».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles