Kaunimate Aastate Vennaskond juubeldab

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaunimate Aastate Vennaskond 25
Kaunimate Aastate Vennaskond 25 Foto: Plakat

Veebruaris 1993 esietendus Vanemuise väikese maja ovaalsaalis Kulno Süvalepa laulude õhtu «Kaunimad aastad su elus», mida mängiti 125 korda ja mis püsis mängukavas 1998. aastani.  Koos selle lavastusega sündis Kaunimate Aastate Vennaskond – nüüdseks juba 25 aastat ühist elegantset ja stiilset joont ajav sõpruskond.

Tänavusel juubelihõngulisel kontsert-rännakul tulevad esitamisele veerandsaja tegutsemisaasta jooksul rahva südamesse lauldud lood ehk läbilõige Kaunimate Vennaskonna loomingulisest teekonnast – alates tänaseks legendiks muutunud  Kulno Süvalepa lauludel põhineva kontsertlavastuse «Kaunimad aastad su elus» paladest ja lõpetades flirti, mängulisust, elurõõmu ja sensuaalsust täis tuliste hispaaniakeelsete lugude ning mustlasromanssidega.

Kevadõhtud panevad helisema ning nostalgiahõnguliselt hõrku ja peenhumoorikat stiilidesulamit esitavad ikka palavalt armastatud Hannes Kaljujärv, Andres Dvinjaninov, Jüri Lumiste, Toomas Lunge ja Indrek Kalda.

Kontserttuur on pühendatud Kulno Süvalepale, kontserdid alates 7. märtsist Eesti eri paigus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles