VAT Teatris kaob Karl

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Loore Martma.
Pildil Loore Martma. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Kolmapäeval esietendub VAT Teatris «#kaotamindära», mis räägib jäljetult kadunud 7-aastasest Karlist. 

Aastaid kadunud Karl ilmub ühtäkki jälle välja, kuid perekonna rõõmu varjutavad mitmed murettekitavad küsimused. Kus oli Karl kõik need aastad? Mida on ta pidanud üle elama? Kes on tema kadumises süüdi? Kas Karl on suuteline jätkama elu normaalse teismelisena? 

Karli juhtumiga tegelevad uurija ja psühholoog jõuavad juhtlõngade abil interneti pahupoolele. Neid hakkab närima küsimus, kas Karli näol on tegemist ohvri või hoopis segaduste põhjustajaga. Karli ema tahab oma poega tagasi. Karli õde tahab välja selgitada tõe. Karl ise soovib pääseda oma mineviku eest. Kõik soovid pole aga määratud täituma.

Autor Kristiina Jalasto, lavastaja Helen Rekkor, kunstnik Inga Vares, videokunstnik ja muusikaline kujundaja Sander Põldsaar, muusikalise kujundaja assistent Tristan Rebane, valguskunstnik Sander Põllu. Osades Loore Martma, Helena Merzin, Roland Laos, Rauno Kaibiainen ja Meelis Põdersoo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles