Tallinna Keskraamatukogu avas võõrkeelseid e-ajakirju sisaldava e-raamatukogu

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
E-raamatukogu rb digital FOTO: Kuvatõmmis
E-raamatukogu rb digital FOTO: Kuvatõmmis Foto: Tallinna Keskraamatukogu

Tallinna Keskraamatukogu avas kolmanda e-raamatukogu, kust lugejad saavad laenata võõrkeelseid e-ajakirju. RBdigitali e-raamatukogu pakub võimalust lugeda laenatud e-ajakirju ka internetiühenduseta.

RBdigitali e-raamatukogust saab laenata piiramatul arvul e-ajakirju ning neid võib oma kontol hoida seni, kuni selleks on soovi. E-ajakirju saab laenata tasuta ja lugeda nii veebilehitsejas kui seadmesse installeeritud RBdigitali rakenduses. Rakenduse saab tasuta alla laadida oma seadme rakenduse poest (nt Google Play Store, Apple App Store, Amazon Appstore). Rakendusse alla laaditud e-ajakirju saab lugeda internetiühenduseta.

RBdigitali e-raamatukogust leiab lugeja 40 võõrkeelset e-ajakirja, millest enamikku pole varem meie raamatukogudesse paberkandjal tellitud. RBdigitali e-raamatukogus on e-ajakirju inglise, vene ja hiina keeles. Valikus on näiteks e-ajakirjad BBC Top Gear Magazine, Do It Yourself, Rhythm, Popular Science, Cook's Illustrated, Добрые советы ja АвтоМир. Samuti on valikus e-ajakirju noortele lugejatele, näiteks Mania ja It Girl. E-ajakirjade lugemisel saab kasutada järjehoidjat, muuta teksti suurust ning teha väljatrükke. Huvipakkuva e-ajakirja leidmiseks saab kasutada pealkirjaotsingut või keele ja žanri filtreid.

E-ajakirjade nimekirja saavad sirvida kõik huvilised, laenamiseks ja lugemiseks on vaja luua konto RBdigitali e-raamatukogu lehel.

E-raamatukogu on loodud koostöös USA ettevõttega Recorded Books Inc., mis vahendab RBdigital Gateway platvormi kaudu e-teenuseid raamatukogudele üle maailma.

Tallinna Keskraamatukogu RBdigitali e-raamatukogu: http://tallinn.rbdigital.com/

Täpsemat infot saab Tallinna Keskraamatukogu veebilehelt keskraamatukogu.ee/rbdigital ja e-posti aadressilt rbdigital@tln.lib.ee.

Eestikeelseid e-raamatuid saab jätkuvalt laenata e-raamatukogust ELLU aadressil ellu.keskraamatukogu.ee ja võõrkeelseid audioraamatuid ja e-raamatuid OverDrive’i e-raamatukogust aadressil keskraamatukogu.overdrive.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles