Eesti Kultuuri Koda valis uue eestseisuse (1)

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pille Lill.
Pille Lill. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti Kultuuri Koda valis 23. mail Hopneri Majas toimunud üldkogul uue eestseisuse. Uuteks liikmeteks said Jako Kull (teoloogia, religiooni antropoloogia), Tiina Park (ajakirjandus), Martti Preem (arhitektuur) ja Marika Veisson (haridus), kelle volitused kehtivad järgmised kaks aastat. Eestseisuses jätkavad tööd möödunud aastal valitud liikmed Rein Einasto (geoloogia), Tiiu Kuurme (haridus), Pille Lill (muusika), Leonardo Meigas (disain), Mark Soosaar (film) ning Helle Tiikmaa (ajakirjandus).

5. oktoobril korraldab Kultuuri Koda Pärnus Endla teatris aastakonverentsi tööpealkirjaga «Kultuur-majandus-töökultuur». Konverentsil kuulutatakse välja traditsiooniline Kultuuri Tegu 2018 laureaat. 23.–25. novembril toimub Tallinnas ja Viljandis Kultuuri ja Hariduse Kongress motoga «Õppimine ja areng Eesti kultuuris».

MTÜ Eesti Kultuuri Koda loodi 2011. aastal eesmärgiga ühendada loomingulise tausta või huvidega juriidilisi ja eraisikuid, kelle soov on Eesti kultuuri sisemise jõu ja ühiskondliku kõnekuse hoidmine ning parandamine. Koda on loomingulisi praktikaid ühendav või ületav avaliku arutelu platvorm ning korraldab igal aasta konverentsi, mis on Eesti kultuurikeskkonna ja loomingulise õhkkonna väärtustamisel olulise tähtsusega.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles