Kultuuriministeerium otsib lastekirjanduse keskusele uut direktorit

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskuse senine juht Anne Rande.
Keskuse senine juht Anne Rande. Foto: Peeter Langovits

Kultuuriministeerium kuulutas välja avaliku konkursi Eesti Lastekirjanduse Keskuse direktori ametikoha täitmiseks, kuna seni keskust juhtinud Anne Rande esitas avalduse töölt omal soovil lahkumiseks.

Lastekirjanduse keskuse direktor vastutab keskuse igapäevase töö ja strateegilise juhtimise eest, teatas kultuuriministeerium. Direktori oluline ülesanne on keskuse sisulise ning majandustegevuse lühi- ja pikaajaline planeerimine ning kavandatu elluviimine.

Sobival kandidaadil on riiklikult tunnustatud kõrgharidus, eelnev juhtimiskogemus, hea suhtlemis- ja väljendusoskus ning hea algatus- ja analüüsivõime, samuti valdab ta vähemalt üht võõrkeelt, milleks on soovitavalt inglise keel.

Lastekirjanduse keskus on kultuuriministeeriumi hallatav riigiasutus, mis on keskne erialane teadus- ja infoasutus lastekirjanduse ja selle lugemise alal. Alates 2008. aastast tegutseb keskus põhjalikult renoveeritud endises kaupmehevillas Tallinna vanalinnas Pikal tänaval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles