Saaremaal avati laupäevani kestvad ooperipäevad

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaare loss ööpimeduses.
Kuressaare loss ööpimeduses. Foto: Mati Põldre / Pärnu Postimees

Eesti Kontserdi korraldatavad Saaremaa ooperipäevad avati täna ning laupäevani kestva ürituse põhisündmused toimuvad seni suurimas 1920 kohaga ooperimajas Kuressaare lossihoovis.

Ooperipäevade peaesinejad on tänavu Ankara riiklik ooperi - ja balletiteater, kes toob lavale Mozarti «Haaremiröövi», ning maailma tenorite tippu kuuluv Jose Cura oma  soolokontserdiga laupäeva õhtul, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Neljapäeval toimub ooperigala ja reedel mängib rahvusooper Estonia Giacomo Puccini «Boheemi», tänavuste ooperpäevade ajal on juba müügil ka järgmise aasta ooperipäevade piletid.

Saaremaa ooperipäevade kunstilise juhi Arne Miku sõnul toimuvad mitmetes paikades maakonnas kammerkontserdid, lisaks autogrammitund, galakontsert ja kolme bassi kontsert.

«Ma loodan, et selle nädala jooksul, kus igal päeval on 3-4 üritust, peaks iga inimene leidma midagi tema maitsele sobivat,» kinnitas Mikk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles