Muusikud kogunevad Nelijärvele uusi bände looma

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar-Ikevald Rannap
Kaspar-Ikevald Rannap Foto: Arno Saar / Õhtuleht

2.-6. augustil toimub Nelijärvel BändCämpi laager, kuhu tulevad kokku muusikud üle vabariigi, et moodustada uusi bände ja kahe ööpäeva jooksul kolm lugu selgeks õppida.

BändCämpi laager toimub juba kolmandat korda ning seekord kogunevad muusikud viieks päevaks Nelijärvele. Seal veedetakse loominguline nädal ja luuakse värsked bändid ja uued lood, et neid siis 6. augusti hommikul Tallinna Lauluväljakul toimuvad BändCämpi festivalil esitleda.

Laagris juhendavad muusikuid Mihkel Raud, Raivo Sersant ja Peeter Jõgioja.

BändCämpi eestvedaja Ikevald Rannap peab BändCämpi laagrit muusikaliseks maagiaks, sest kunagi ei tea, millega uued kooslused meid üllatavad. «BändCämpi laager on muusika ja uute bändide sünd, kus antakse käsi loomingulisusele ja vabadusele ning alustatakse muusikutena uut teed,» märkis Rannap.

Lisaks Nelijärvel sündivatele muusikalistele kollektiividele esinevad BändCämpi festivali kahel laval näitaks veel ka Metsatöll, Toe Tag, Hu?, Dramamama, MID, Ketikoerad ning Taavi Peterson & Üdi. Lisaks astuvad festivalil üles ka erinevate firmade bändid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles