ERR.ee: Lehtse kultuurimajas tähistati Ernesaksa sünniaastapäeva

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tapa vald tähistas Eesti Vabariigi juubeliaasta lõppu ja Gustav Ernesaksa 100. sünniaastapäeva laulupäevaga hiljuti avatud Lehtse kultuurimajas.


9000 elanikuga Lehtse vallas on tervelt viis laulukoori, lisaks hulk lauluansambleid ja suurepärane puhkpilliorkester, vahendasid

ERR Uudised

«Aktuaalset kaamerat».

Gustav Ernesaksa 100. sünniaastapäevale pühendatud laulupäeva saab alustada ainult ühe lauluga - «Mu isamaa on minu arm».

«Kahtlemata on Lehtse Tapa valla jaoks oluline kultuurikeskus. Selles majas ma viibin muidugi esmakordselt, aga ta on ja kui Tapa vald on suuremaks saanud, siis kultuurielu vast ainult võidab sellega,» sõnas laulupäeva külaline Urmas Lattikas.

Lehtse kultuurimaja direktor Leelo Jürimaa kinnitas, et kuu aega tagasi avatud kultuurimaja on juba kujunenud oluliseks keskuseks.

Tapa valla teine muusikapäev, millest võttis osa üle 300 inimese, oli kuu aja jooksul juba teine üritus, mis kultuurimaja pilgeni publiku ja esinejatega täitis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles