Maailma pressifoto näitus pakkus tohutut huvi

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailma pressifoto näitus Balti jaamas
Maailma pressifoto näitus Balti jaamas Foto: Eero Vabamägi

Juuli lõpust augustini Balti jaamas avatud olnud World Press Photo näitust külastas üle 23 tuhande huvilise. 

Külastajate arv oli näituse korraldaja Eesti Pressifotograafide Liidu juhataja Liis Treimanni sõnul selgelt üle ootuste. «Ilmselt tulenes see väga heast asukohast, tasuta sissepääsust, meediakajastusest, nähtavusest linnapildis jne. EPFLi jaoks tähendab see seda, et fotod lähevad korda ja pakuvad inimestele huvi, ehk et selle näituse toomine oli põhjendatud, sellel oli suur avalik huvi,» ütles Treimann.

Balti jaam ja selle ümbrus on kujunenud Tallinna linnasüdameks, kus kõige rohkem inimesi liigub. „Meil oli suur rõõm majutada World Press Photo näitust. Kui muidu on Balti jaama ootepaviljon avatud vaid eriüritusteks, siis seekord oli võimalus kõigil nautida selle ruumi omapärast arhitektuuri ja fotokunsti. Tore, et nii paljud seda võimalust kasutasid!“, lisas Balti jaama turundusjuht Marion Ots.

Maailma tippfotograafide ausat vaadet läinud aasta pöördelistele sündmustele saab alates  24. augustist vaadata Helsingi südalinnas Sanomatalos. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles