Reedel avatakse Soome nüüdiskunsti näitus «Kärgteadvus»

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna kunstihoone
Tallinna kunstihoone Foto: Peeter Langovits / Postimees / Scanpix

Juba sel reedel avatakse Soome nüüdisaegse noore kunsti näitus «Kärgteadvus» Tallinna Kunstihoone kahes galeriis – Kunstihoone galeriis ja Linnagaleriis.

Kunstnikud Anna Estarriola, Pia Sirén, Yassine Khaled ja Riikka Hyvönen kõnelevad oma teoste kaudu teadvusest, suhtlemisest, tajust, hinnangutest, emotsioonidest ning nende kogemisest. Tööde valiku, mida näidatakse esmakordselt Baltikumis, tegi kuraator Stacey Koosel.

Näitus «Kärgteadvus» sai teoks koostöös Soome kaasaegse kunsti muuseumiga Kiasma ja seda on toetanud Frame Finland, Soome Instituut, Peri AS, Viking Line, Koda Stay, Warren Safety, Euroalused, Heyday Organic, Kuma ja Õllenaut.

Tallinna Kunstihoone on avatud kolmapäevast pühapäevani kell 12–19. SA Kunstihoone on kaasaegse kunsti asutus, mille näituseprogrammi näeb kolmes galeriis Tallinna keskväljakul – Tallinna Kunstihoones ning lähedal asuvates Tallinna Linnagaleriis ja Kunstihoone galeriis. Tallinna Kunstihoone näitusi paigaldab Valge Kuup.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles