Lepatriinu andis Kanadas 3 kontserti

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lepatriinu kontsert Kanadas.
Lepatriinu kontsert Kanadas. Foto: Quality Control

Eesti laulja Lepatriinu on tõestanud, et tema muusika pole ainult Eesti indie/pop-muusika fännidele, vaid pakub nii mõndagi ka välismaisele publikule. Kuigi esialgu läks Lepatriinu Torontosse isiklikel põhjustel, siis reisi lõpuks oli ta andnud kolm kontserti.

Esimene kontsert toimus 3. oktoobril Tartu College’is, mis on kohalik tudengite eraühikas. Järgmisel päeval, 4. oktoobril, andis ta erakontserdi Ehatares, ja viimaseks oli ta soojendusesinejaks Kanada duole The Small Glories Toronto kuumas kontserdipaigas Hugh's Room Live. Hiljuti andis Lepatriinu ka kontserdi Stockholmi Eesti Majas.

Lepatriinu koges, et nauditava muusika puhul on kanadalased välismaiste artistide suhtes väga avatud ning seal antud kontserdid näitasid, et Eesti muusikal on piisavalt universaalset potentsiaali. Loodetatavasti kajastuvad Kanadas antud kontserdid ka Spotify kuulamistes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles