Jaan Sööt ja Andre Maaker esitlevad debüütplaadi esitlusturneega

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Maaker ja Jaan Sööt.
Andre Maaker ja Jaan Sööt. Foto: Sven Soome

Jaan Sööt ja Andre Maaker kohtusid lavalaudadel esmakordselt 2016. aasta lõpus Viljandis. Mõnusast koosmusitseerimisest jäi mõlemal tunne, et ühtteist oleks veel teineteisele jagada ja publikule jutustada läbi kahe kitarri kooskõla ja laulude. Nii sai eelmisel suvel teoks edukas suvine kontsertreis ja juba sügisel asusid mehed Jaani köögis salvestama plaati, millele kogunenud laulud rullusid filmistseenidena lahti jutustades loo armastusest ja elust.

1. novembril algas kahe armastatud muusiku kontsertturnee, kus esitletakse oma debüütplaati «Armastusfilm». Kontsertõhtul kuuleb plaadil olevaid laule ja lugusid. «Armastusfilm» on saanud kokku muusikute enda, nende sõprade ja neid eriliselt puudutanud lugudest. Reisil on ees 14 sihtpaika üle Eesti. Täna õhtul, reedel on kontsert Viimsi kirikus, laupäeval kaunis Vihula mõisas.

Kontserdid:

02.11 - Viimsi kirik

03.11 - Vihula mõis, Lääne-Virumaa

06.11 - Valga kultuurikeskus

10.11 - Orjaku sadam, Hiiumaa

11.11 - Nõmme kultuurikeskus, Tallinn

15.11 - Saku mõis, Harjumaa

17.11 - Rakvere teatri kohvik

20.11 - Keila kultuurikeskus

22.11 - Rapla kultuurikeskus

23.11 - Sakala keskus, Viljandi

28.11 - Kuressaare kultuurikeskus

29.11 - Villa Ammende, Pärnu

30.11 - Haapsalu kultuurikeskus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles