Mart Juur esitleb reedel uut raamatut

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Juure «Hea tuju raamat».
Mart Juure «Hea tuju raamat». Foto: Raamat

Eesti humorist, ajakirjanik ja muusikakriitik Mart Juur esitleb reedel, 16. novembril kell 16.30 Viru Keskuse Rahva Raamatus oma uut raamatut «Hea tuju raamat». Autoriga vestleb esitlusel Keiti Vilms.

Naer mõjub tervisele kasulikult, alandab vererõhku, tugevdab südant, langetab stressi ja hoiab kehakaalu kontrolli all.

Keiti Vilms kommenteerib Mart Juure uut raamatut: ««Hea tuju raamat» on nagu Mart Juur isegi – hea tuju sünonüüm. On ju hästi teada tõik, et Mardi Facebook on midagi, mille lugemisega alustavad paljud oma hommikut, et saada päevane annus head tuju kätte. Käesolev kogumik koondab Mardi lustakaid salmikesi, muhedaid elutõdemusi ja taibukaid sõnamänge. Olulisel kohal on kodukant Otepää, siin avaldub autori lüürilisem külg. Mul oli õnn koos Mardiga kirjandusfestivalil Head Read esineda, üksjagu sellest materjalist tuli seal ette kandmisele ja võin öelda, et see töötas. Töötas nii vanema kui noorema publiku peal, sest ega nali taeva jää.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles