Viljandi pärimusmuusika festivali passimüügi algus purustas rekordi

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VILJANDI, EESTI, 26JUL15
Folk:Nikns Suns & Popsid. A. Le Coqi Kirsim
VILJANDI, EESTI, 26JUL15 Folk:Nikns Suns & Popsid. A. Le Coqi Kirsim Foto: Elmo Riig / Sakala

1. detsembri hommikul kell 10 alanud XXVII Viljandi pärimusmuusika festivali passimüük purustas rekordi, kui 9 minutiga müüdi läbi esimene kogus ehk kõige soodsama hinnaga passid. See on festivali kõigi aegade passimüügi rekord.

Viljandi pärimusmuusika festivali piletimüügipealik Anu Rannu rõõmustab nii suure huvi üle: «Selline tempo näitab, et meil on väga palju tõelisi fänne ja annab kinnitust, et meie festival on äge ning oodatud.» Samas tuletab Rannu meelde, et ühe hinnaklassi läbi müümine ei tähenda, et passe enam saada pole: «Loomulikut tundub selline rekordi purustamine uskumatu, kuid oluline on, et osta saab veel kõiki passitüüpe – järgmiste hinnaklasside festivalipasse, päevapasse, noortepasse ja ka seeniorpasse.»

Järjekorras 27. festivali teemaks on «Hea lugu!», mis võtab fookusesse põnevad ja tähendusrikkad lood. Nii tuuakse eeloleval suvel Viljandisse kokku muusikud ja jutuvestjad, kelle kunst hea loo – olgu selleks maagiline meloodia, mõnus muinasjutt või magus mõistujutt – jutustamisel on eriti kõrge. Selgunud on ka järgmisel suvel üles astuvad esimesed artistid. Esinema tulevad varasemate aastate publikumagnet Curly Strings ning Kanadast, Ottawa Orust pärit The April Verch Band.

XXVII Viljandi pärimusmuusika festival toimub 25.–28. juulil 2019.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles