Narva Vaba Lava teatrikeskuses näeb kaasaegset tsirkust

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tsirkuselavastus «Urbotek».
Tsirkuselavastus «Urbotek». Foto: Narva Vaba Lava

Vaba Lava Narva teatrikeskuse etenduskunstide nädalal etendub 7. detsembril kell 19 Soome tsirkuselavastus «Urbotek».

Soome kaasaegse tsirkuse lipulaeva Race Horse Company lavastuses «Urbotek» on kõik paeluv – vastupidavad materjalid, atraktiivsed tsirkuseartistid, ohtlikult täiuslikud akrobaatikaetteasted, kaelamurdvad trikid ja vapustavalt unustamatud karakterid.

Oma uues tsirkuselavastuses «Urbotek» võtab Race Horse Company vaatluse alla kaasaegse linnakeskkonna, kus noored otsivad nutitelefoni külge aheldatuna eneseteostust. Autoreid huvitab kaasaegse linnastunud elulaadi äraspidine loomus, mida lõpuni aktsepteerida on paraku võimatu. Lavastust iseloomustab must huumor, palavikuline tegutsemine ning hulljulge akrobaatika.

Lavastaja on Rauli Dahlberg, kontseptsiooni autorid Rauli Dahlberg ja Kalle Leht, valguskunsntik Antti Sairanen, muusika ja helikujunduse on loonud Sami Tammela ja Jussi Liukkonen, kostüümikunstnikud Rauli Dahlberg ja Anja Muhonen, produtsent Antti Suniala.

Laval on Kalle Lehto, Susanna Liinamaa, Teemu Riihelä, Lassi Tauriainen, Rony Hämäläinen ja Teemu Virtanen. Etendus kestab 1 tund ja on ilma vaheajata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles