Talbot avaldas uue muusikavideo

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talbot
Talbot Foto: promo

Doom-duo Talbot avaldas uue, järjekorras teise muusikavideo albumilt «Magnetism», mis nägi ilmavalgust käesoleva aasta kevadel. Video koosneb peamiselt live-salvestistest, mis on üles võetud nende kevadisel Euroopa-tuuril ning kohaliku raskemuusikafestivali Hard Rock Laager 2018 esinemisel.

Muusikavideo valmis seekord kolme mehe koostöös – kaamera taga Vilmar Valdmann, kes filmis bändi tuuril; Toomas Tätte, kes võttis üles Hard Rock Laagri kontserdi, ning Taavi «Taff» Aavik, kelle osalusega sündisid visuaalid ja lähikaadrid ning kes kogu materjali kokku monteeris.

Talbot on kahemehe raskemuusika-duo, kes oma 10 tegutsemisaasta jooksul on võitnud muuhulgas Eesti Muusikaauhinna ja Skype’i auhinna. Nad on tuuritanud mitmeid kordi Euroopas, kuid ka Jaapanis, Venemaal ja Austraalias ning esinenud muuhulgas ka Roskilde festivalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles