Filmisaade: enne jõulu ainult häid asju!

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juhhei ja hurraa! «Hendrik Alla liikuvad pildid» teatab rõõmusõnumi.

Taas on valminud uus ja armas Eesti film, Nukufilmi «Teofrastus», mis on teostatud üleni animatsioonitehnikas. Esialgu on seda veidi keeruline kinos näha, aga seniks on intervjuu režissöör Sergei Kibuse ja peakunstnik Pärtel Talliga lugemiseks siin ning minu lühiarvustus siin.

«Aquaman» võiks ju olla täiesti tavaline (st surmtüütu) DC koomiksifilm, aga sarmikas Jason Momoa, hea kunstnikutöö ja veealune 3D, mis end ometi kord õigustab, päästavad asja. Õigupoolest teevad selle täiesti vaadatavaks.

«Bumblebee» on midagi, mis oleks pidanud Transformerite-frantsiisiga ammu juhtuma. Mis nimelt, vaadake saatest ja siis minge ise kinno vaatama.

Kunstikinod aga näitavad  Alice Rohrwacheri filmi «Õnnelik Lazzaro»¸ mis sai Cannes’i filmifestivalil parima stsenaariumi auhinna ja kandideerib lisaks veel Euroopa Filmiakadeemia parima filmi, parima režissööri, parima stsenaarium ja parima näitlejanna auhindadele.

Igati põhjust kinno minna. Kinos näeme!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles