«Klassikokkutulek 3» tegi avanädalal kõigi aegade 2. tulemuse

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Klassikokkutulek 3: Ristiisad» peaosatäitjad.
«Klassikokkutulek 3: Ristiisad» peaosatäitjad. Foto: Foto: Erlend Štaub

«Klassikokkutulek 3» tegi avanädalal kõigi aegade 2. tulemuse. Esimesel nädalavahetusel käis kodumaise hittkomöödia lõppvaatust kinodes vaatamas 47 413 silmapaari. Eesti kinofilmide kolm suurimat avanädalavahetust on nüüd «Klassikokkutuleku» triloogia päralt. Esimese osa tulemust ületati lausa 13 605 vaatajaga ning vahe teisega oli vaid 2019 vaatajat.

Filmi produtsent Kristian Taska toob välja, et triloogia on teinud omamoodi kübaratriki. «Paistab, et oleme löönud nüüd värava nii pea, jala kui taguotsaga,» naljatab Taska. Filmi levitaja Siim Rohtla tunneb avangu üle samuti suurt rõõmu: «Hollywoodis uhkustatakse ikka filmisarjade kogutulemustega. Võime meiegi rehkendada, et «Klassikokkutuleku» triloogia on nüüdseks kokku Eestis kinodesse toonud 383176 vaatajat ning kolmanda osa avang lükkas ka filmisarja piletitulu eilse seisuga üle kahe miljoni euro piiri. Need numbrid on fenomenaalsed ning tänu võlgneme nende eest muidugi publikule, kelle suure armastuste tõttu ei valminud filmile mitte üks, vaid lausa kaks järge!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles