Grindcore'i kuningad on sügisel tagasi Tallinnas

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Napalm Death esines 2017. aastal Tapperis täismajale.
Napalm Death esines 2017. aastal Tapperis täismajale. Foto: Erlend Štaub

Neljapäeval, 26. septembril esineb Tallinna klubis Tapper kultusbänd Napalm Death Inglismaalt. Grindcore muusikastiili rajajatele on see Eestis mängida viiendat korda.

1994. aastal astuti üles legendaarsel Rock Summeril Lauluväljakul. 2007. aastal kutsus Hard Rock Club nad mängima oma kümnendale juubelile, mida tähistati kontserdiga Tartu klubis Illusioon. 2011. aastal lajatas Napalm Death Vana-Vigalas Hard Rock Laagris ning 2017. aastal olid nad Tapperis Bad Promotions Estonia sünnipäeval.

1981. aastal Birminghami lähistel asutatud Napalm Death on senini avaldanud kuusteist stuudioalbumit, nendest viimase 2015. aastal. Grindcore pioneerid, kes kasutavad nii death metal'i kui crust pungi elemente on eeskujuks paljudele. Kiired tempod, distorteeruvad ja madalaks häälestatud kitarrid... daamid ja härrad, Napalm Death on tagasi!

Napalm Death:

Shane Embury – bass, taustavokaal

John Cooke – kitarr, taustavokaal

Danny Herrera – trummid

Mark «Barney» Greenway – vokaal

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles