Trad.Attack! on üks peaesinejatest suurimal Soome rahvamuusikasündmusel

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trad.Attack! Alexela kontserdimajas.
Trad.Attack! Alexela kontserdimajas. Foto: Jelena Rudi

16. märtsil toimuv Samuelin Poloneesi on Soome Rahvamuusika Liidu aasta suurim üritus, mida korraldatakse iga kord erinevas Soome linnas. 2019. aasta märtsi keskpaigas maandub Samuelin Poloneesi põhjapoolsema Soome metropolis Oulus, pakkudes publikule nii põnevat kodumaist pärimusmuusikat kui ka rahvusvahelisi külalisi. Üks festivali peaesinejatest on Trad.Attack!

Eesti Instituudi Soome esindus teeb sel aastal tihedat koostööd mitme erineva festivaliga. «Mis võiks olla parem kultuuripromo kui see, et olulistel Soome festivalidel on tippesinejateks oodatud külalised Eestist? Mul on väga hea meel, et saame aidata kaasa säravate artistide esinemistele Soomes,» sõnas esinduse juht Sanna Immanen.

Trad.Attack!
Trad.Attack! Foto: Renee Altrov

Jalmar Vabarna, Sandra Vabarna ja Tõnu Tubli astuvad 16. märtsi õhtul üles ühiskontserdil koos Soome suupillimuusika uuendaja Svängiga. Seda kontserti võib tegelikult lugeda lausa Soome tuuri finaaliks, kuna enne Oulusse jõudmist teeb Trad.Attack! kaks peatust ja esineb neljapäeval, 14. märtsil Tamperes ja reedel, 15. märtsil Helsingis koos Soome ansambliga Okra Playground.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles