Rae vald avab oma kunstnikest suure ülevaatenäituse

Copy
Ott Katteli looming.
Ott Katteli looming. Foto: Ott Kattel

Rae Kunsti Plats tähistab kolmapäeval, 29. jaanuaril, kell 19 oma kolmanda tööaasta möödumist teise suure ülevaatenäitusega Rae vallas elavate ja tegutsevate kunstnike loomingust.

Näitusel on esindatud Zhanna Tohti, Anu Tukia, Alena Rozova, Mari-Ann Remmeli, Ott Katteli, Jako Jeremi Vorobjovi, Robert Puumeisteri, Pavel Pilmani, Külliki Perti, Anneli Rüüteli, Eve Vahu, Aneta Savasoni, Kadri Ljäkini, Marju Jõesaar-Goraini, Aive Suupi, Anne Otepalu, Õnne Päeske, Kaija Kesa, Agne Kuusing-Soome ja Toomas F. Aru looming. Näitus jääb avatuks veebruari lõpuni.

Rae Kunsti Plats on galerii, mille ideeautor ja teostaja on Rae Kultuurikeskuse juhataja Toomas Aru. Rae Kunsti Platsi kolm aastat on möödunud edukalt. Galerii eesmärk on tutvustada ja populariseerida eesti kaasaegset kunsti ning sellel kursil on end ka hoitud. Rae Kunsti Plats on üks vähestest eesti galeriidest, kes maksab kunstnikele näituste eest honorare koostöös fondide ja erasektoriga. Galerii tegemisi on toetanud Eesti Kultuurkapital ja erasektor.

Märksõnad

Tagasi üles