Akadeemilisel Raamatukogul laenutusautomaat "Raamatutark"

Kultuuritoimetus
Copy
Tallinna Ülikooli Akadeemilise Raamatukogu raamatute laenutuskapp "Raamatutark" on avatud ööpäevaringselt.
Tallinna Ülikooli Akadeemilise Raamatukogu raamatute laenutuskapp "Raamatutark" on avatud ööpäevaringselt. Foto: Harry Liivrand

Tallinna Ülikooli Akadeemiline Raamatukogu on eriolukorra tõttu küll veel külastajatele suletud, kuid laenutamine kestab uutes tingimustes uuel moel edasi: maja Rävala pst 10 - Teatri väljaku nurgal tagastusautomaadi kõrval asub müüd pakiautomaati meenutav raamatute laenutuskapp "Raamatutark", mis on kasutuses ööpäevaringselt. 

Tellimusi täidetakse esmaspäeval, kolmapäeval ja reedel ning teade võib saabuda kahe-kolme päeva pärast.

"Raamatutarka" saab raamatuid tellida e-kataloogi ESTER (www.ester.ee) kaudu, kus laenutuspunktiks peab valima TLÜAR laenutuskapp. Laenutuskappi saab tellida vaid raamatukogu raamatuid, millel on staatus ’kohal’. Kui tellitud raamatud paigutatakse kappi, saab selle kinnituseks e-kirja ning võibki raamatutele järele tulla. Laenutuskapist raamatute kättesaamiseks tuleb skaneerida lugejakaart või sisestada ID-kaart ning järgida  juhiseid kapi ekraanil. Kapi avamisel saadetakse laenutajale e-posti teel raamatute tagastamistähtajad. Tellitud raamatuid hoiatakse laenutuskapis 5 päeva. 

Seoses eriolukorraga on kõik raamatute  tagastustähtajad pikendatud kuni 20. maini. Raamatukogu kinni oleku perioodi eest viivist ei võeta.

Raamatuid saab tagastada vaid 24/7 tagastusautomaati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles