Filmisaade: Nicolas Cage ütleb «F**k»!

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy

See on iganädalase filmisaate «Hendrik Alla liikuvad pildid» 181. osa.

Kuna Põhja-Eesti kinod on suletud ning uusi filme linale ei tooda, koosneb see saade erandlikult väikese ekraani pärlitest. Aga kelle kodukohas on kinod veel avatud, siis neile peab soovitama Pixari suurepärast animafilmi «Hing», mis jõudis kinodesse jõulupühade ajal.

ERRi Jupiteris on suurepärane valik Sojuzmultfilmi klassikat ja ühtlasi näeb seal ka vaid mullu veebruaris esilinastunud «Sipsikut».  Kanal 2s aga toimub veel teisipäevani Harry Potteri filmide maraton.

ETV2s laupäeval Joe Penna «Artica» Mads Mikkelseniga peaosas ja enne seda nostalgialaks: 1980. aasta «Vihmavarjutorge» ehk «Le coup du parapluie», peasosas Pierre Richard.

Spordi eest hoolitsevad Norra film «Sonja — Valge Luik» (ETV) ja «Ott Tänak. The Movie» (TV3). Kuna esmaspäeval oleks Sulev Nõmmik saanud 90-aastaseks, on tema «Noor pensionär» pühapäeva õhtul ETV2s täiesti omal kohal.

Esmaspäeva esimestel tundidel võib Kanal 2s veel vaadata muusikafilmi «Straight Outta Compton», mis räägib USA lääneranniku gangstaräpi grupeeringust NWA. Need mehed karjusid «Fuck da Police!» ja «Fuck» karjub ka Nicolas Cage, kes on saatejuht Netflixi sarjas «History of Swear Words». Minu arvustust selle kohta võib lugeda siin.

Tänan vaatamast, küllap varsti saame jälle kinno!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles