Tagurpidi räppiv stiilimudija MARMORMAZE andis välja esikalbumi

Kultuuritoimetus
Copy
Foto: Promopilt

20. aprillil ilmub peamistel voogedastusplatvormidel räppartisti ja produtsendi MARMORMAZE'i debüüt, kauamängiv «All Plugs Go To Heaven».

Tallinnas tegutseva MARMORMAZE 12 looga albumil teevad kaasa räpparid manna ja Flammavelli, produtsent-räppar Three Am FUXK ning rootslasest biidimeister STATEFIVE. Valdav osa lugudest on MARMORMAZE'i enda produtseeritud instrumentaalidel. 

Stiililiselt mitmekesise albumi – plaadil kuuleb nii otseseid kui ka kaudseid vihjeid metalile, indie'le, pungile, emo-räpile ja hüperpopile –, valmistanud MARMORMAZE andis esimese loo välja 2019. aasta maikuus ning on lugusid ühekaupa ilmutanud veerandsaja jagu. Neid on kuulatud üle poole miljoni korra. 

Tema seni tuntumad palad on cover San Francisco artisti Stegosaurus Rex palast «Nowhere To Run», «A Girl Is A Gun», debüütplaadi avasingel «Apple Sour» ning eestikeelne «Tagurpidi räppiv poiss», milles MARMORMAZE tõepoolest räpib tagurpidi. 

«See plaat on nagu taevalik lilleaed erinevatest saundidest, mille igaüks võib käima panna ja enda jaoks ilusaima saundi endale võtta,» ütleb MARMORMAZE albumi kohta.  

Plaati saab kuulata lingilt https://open.spotify.com/album/0DdI9f7sahNCpjoUyzt4go

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles