Vanilla Ninja uus album jõudis Saksamaa plaadimüügiedetabelis kõrgele kohale

Kultuuritoimetus
Copy
Ansambel Vanilla Ninja comeback-albumi «Encore» kaanepildil
Ansambel Vanilla Ninja comeback-albumi «Encore» kaanepildil Foto: Albumikaas

Eesti tüdrukutebändi Vanilla Ninja comeback-album «Encore» jõudis oma esimesel müüginädalal Saksamaa ametliku edetabeli 13. kohale! Album, mille fännid on väga soojalt vastu võtnud, on ansambli esimene kauamängiv 15-aastase pausi järel.

Möödunud reedel ilmunud «Encore» sisaldab endas 12+2 uut lugu, mis on valminud koostöös Saksa muusikaprodutsendi ja laulukirjutaja David Brandesega. Kokku on see kolmas plaat, mis Vanilla Ninja ja Brandese ühistööna sündinud.

«Kui aus olla, siis me ei julgenud sedavõrd head vastuvõttu pärast nii pikka eemal olekut oodata,» ütleb Vanilla Ninja laulja ja kitarrist Piret Järvis-Milder. «Loomulikult lootsime, et meie uus muusika läheb jätkuvalt inimestele korda, aga see, et üks Eesti bänd jõuab maailma ühel suurimal muusikaturul enimmüüdud 20 hulka on ikkagi parajalt uskumatu lugu!»

2004. aastal nägi ilmavalgust «Traces Of Sadness», mis jõudis Saksamaa albumimüügiedetabelis 3. kohale ning müüs plaatinanormi täis lisaks Saksamaale veel ka Austrias ja Šveitsis. Bändi kolmas album «Blue Tattoo» müüs samuti mitmetes Euroopa riikides täis kuld- ja plaatinaplaadi normi. Neljas album «Love Is War» ilmus Brandesest eraldi üleilmse plaadifirma EMI alt ning see platseerus samuti Saksamaa müügiedetabeli esikahekümnes.

Vanilla Ninja uus album «Encore» ilmus lisaks striimimiskeskkondadele nii CD kui vinüülina. Samuti ilmus «Encore» deluxe-versioon, millelt leiab kaks lisalugu ja spetsiaalse fänniraamatu.

Vanilla Ninja tuli kokku 2002. aastal Tallinnas. Bändi moodustavad Lenna Kuurmaa, Piret Järvis-Milder, Katrin Siska ja Triinu Kivilaan. 2020. aasta lõpul teatasid nad taasühinemisest.

Kuula albumit Spotifys

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles