Aprillis jõuavad Eestisse black metali suurkujud UADA ja Afsky

Kultuuritoimetus
Copy
Foto: UADA

«Retraversing The Void 2022» Euroopa tuuri raames külastavad Eestit just viimastel aastatel populaarsust kogunud black metal bändid UADA ja Afsky. Kontsert toimub 10. aprillil Sveta Baaris.

UADA on USA black metal bänd, kelle debüütalbum Devoid of Light ilmus 2016. aastal ja pälvis laialdast tähelepanu oma meisterlike kompositsioonide poolest. Nad on oma lühikese tegutsemisaja jooksul saavutanud palju - avaldanud kolm albumit ning veetnud paar aastat tuuritades territooriumeil, kus paljudel noortel bändidel oleks enda turundamisega suuri raskusi.

Bändi kolmas album «Djinn» ilmus 2020. aasta septembris ning on väga kõrgelt hinnatud paljude kriitikute ning meediaväljaannete poolt.

Afsky nägi ilmavalgust 2015. aasta sügisel, kui bänd avaldas oma esimese EP. Kuigi bändi ei loodud eesmärgiga kontserte anda, on Afsky tuuritanud bändidega nagu Moonsorrow, Auda jt. Bänd on koostööd teinud ka erinevate külalistega, nende hulgas näiteks Myrkur ja Troels Dueholm. Afsky hiljutisim album «Ofte jeg drømmer mig død» ilmus 2020. aasta mais ning on nüüdseks füüsiliselt läbi müüdud - bändi kodulehelt võib leida veel vaid viimaseid kordustrükke.

Piletid on alates 12. novembrist müügil Ticketeris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles