Kes on kaheksas Eesti superstaar?

Tuuli Põhjakas
, ajakirjanik
Copy
Värske superstaar Alika Milova
Värske superstaar Alika Milova Foto: Remo Tõnismäe

Pühapäeva õhtul valiti kaheksas saate «Eesti otsib superstaari» võitja. Tasavägises finaalis olid vastamisi kaks 19-aastast neidu –​ Alika Milova Narvast ja Wanda-Helene Ollep Pärnust. Ühtviisi võimekate vokalistide heitlusest väljus võitjana Alika, kes lahkus eile õhtul Saku suurhallist 10 000 euro ja Universal Musicu artistilepinguga.

Kui suure häälteenamusega Alika võitis, jääb vaatajatele esialgu saladuseks, sest hääletustulemuste protsente välja ei hõigata.

«Eesti otsib superstaari» kaheksanda hooaja tulemus pole eriline üllatus: Alikat peeti üsna algusest peale saate favoriidiks. End juba varem mitmel laulukonkursil, sealhulgas üheksa-aastaselt Venemaal 10 000-pealise publiku ees tõestanud tüdruk on ehe näide juba väljakujunenud, eneseteadlikust, maailmatasemel artistist, kelle repertuaarivalik on kaalutletud ja teadlik – Alika teab, mis tema tämbri ja vokaalse võimekusega kõige paremini ühtib. Hooaja jooksul on vaataja näinud Alikat ka tema kõige töökamast ja edasipüüdlikumast küljest ja pideva edasipürgijana on ta end nädalast nädalasse tõestanud erakordselt musikaalse inimesena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles