Bill Murray problemaatilise käitumise kohta ilmus uusi paljastusi

Kultuuritoimetus
Copy
Näitleja Bill Murray
Näitleja Bill Murray Foto: Kuvatõmmis

Eelmisel nädalal ilmus uudis, et filmi «Being Mortal» võtete ajal tehti näitleja Bill Murray kohta kaebus, mille tagajärjel peatati filmi tegemine. Kuigi pole täpsustatud, milles Bill Murray halb käitumine seisnes, on selle uudise valguses ilmunud uut infot, mis kirjeldab Murray problemaatilist käitumist minevikus.

Kuulsa näitleja Richard Dreyfussi poeg Ben Dreyfuss kirjutas 22. aprillil Twitteris, et 1991. aasta kultusfilmi «What About Bob?» võtetel kaotas naljatilgana tuntud Murray täielikult enesevalitsuse, kui produtsent Laura Ziskin ei lubanud talle vaba päeva. Seda kuulnud, kiskus Murray Ziskinil prillid eest ja viskas Richard Dreyfussi tuhatoosiga, kui Dreyfuss tema käitumise kohta märkuse tegi. Pärast seda intsidenti olevat võtted saanud jätkuda alles siis, kui Disney palkas ihukaitsjad, kes hoiaksid lootusetult tülli läinud Murrayt ja Dreyfussi lahus.

Ühtlasi on Murray eksabikaasa Jennifer Butler Murray nimetanud Bill Murrayt väärkohtlejast abielurikkujaks, keda vaevasid sõltuvus marihuaanast, alkoholist ja seksist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles