Menuseriaali «Reacher» teise hooaja võtted algavad sügisel

Kultuuritoimetus
Copy
Murdmatu õiglustundega musklimeest Jack Reacherit mängib karismaatiline Alan Ritchson
Murdmatu õiglustundega musklimeest Jack Reacherit mängib karismaatiline Alan Ritchson Foto: Amazon Studios / AP

Voogedastusteenusest Amazon Prime leitav uus seriaal «Reacher» osutus nii menukaks, et teine hooaeg kinnitati vaid mõni päev pärast esimese hooaja väljatulekut. Teise hooaja võtted algavad sügisel. Nüüd andis rusikakangelasest uitajat Jack Reacherit kehastav Alan Ritchson sotsiaalmeedias teada, millisel Lee Childi raamatusarja osal teine hooaeg põhineb.

Lee Childi sulest on ilmunud rohkem kui paar tosinat romaani Jack Reacherist. Raamatusarja esimene osa, mis kannab pealkirja «Tapamaja», ilmus esmakordselt 1997. aastal. «Reacheri» veebruaris ilmunud esimese hooaja aluseks oligi seesama romaan, kus Reacher tegutseb Georgias Margrave'i-nimelises linnakeses.

Alan Ritchson kuulutas, et teine hooaeg põhineb aga seeria 11. raamatul, mis kannab nime «Bad Luck and Trouble». Eesti keeles on teos ilmunud pealkirjaga «Ebaõnn ja äpardused». Raamatus saab Reacher teada, et üks tema kunagise kaheksaliikmelise eriüksuse kaaslastest on jõhkralt mõrvatud.

Alan Ritchsoni osatäitmine Amazon Prime'i menuseriaalis on Lee Childi fännide seas võitnud suure tunnustuse. Varasemalt on Reacherit mänginud Tom Cruise filmides «Jack Reacher» (2012) ja «Jack Reacher: Ära mine iial tagasi» (2016).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles