Uus hariduskeskus võimaldab edukat karjääri videomängutööstuses

Kultuuritoimetus
Copy
Full Cycle Game Academy
Full Cycle Game Academy Foto: Pressifoto

Septembris avab Pärnus asuv mängustuudio Gamecan populaarsele mängumootorile spetsialiseerunud õppekeskuse Full Cycle Game Academy, mis on ainulaadne terves Põhja-Euroopas.

Gamecan on kaasahaaravate videomängude arendamisega tegelenud juba 8 aastat ning on spetsialiseerunud Unreal mängumootorile.

Tänu videomängutööstuse ülemaailmsele kasvule on vajalikest mängumootori spetsialistidest puudus ning seetõttu otsustas Gamecan rajada Pärnusse õppekeskuse, et välja koolitada vajaminevaid videomänguarenduse talente. Õppekeskus koolitab õpilastest 9 kuuga Unreal Engine spetsialistid, mis on kõige enam taga otsitud positsioon mängutööstuses.

Õppekeskuse teeb eriliseks asjaolu, et õpe imiteerib mängustuudio igapäeva tööd, kasutades laialt levinud töökorraldust, tööriistu ja protsesse. Õppekeskuse lõpetaja saab kohe alustada edukat karjääri videomängutööstuses Unreal mängumootori spetsialistina.

Õppekeskuse õppejõud on Gamecanis töötavad spetsialistid ning kursusele võetakse 30 õpilast. Registreerida saab kuni 15.07.2022.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles