Raadio 2 käivitab suure R2 WKND festivaliga suve

Kultuuritoimetus
Copy
Raadio 2 Aastahitt 2021 auhinnagala
Raadio 2 Aastahitt 2021 auhinnagala Foto: Konstantin Sednev

Raadio 2 lülitub sellest nädalast suvelainele ja lükkab suveprogrammile hoo sisse sisse 3. ja 4. juunil toimuva festivaliga R2 WKND Põhjala keskuses asuvas Botikus.

Reedel ja laupäeval mängivad kahes saalis muusikat R2 DJ-d populaarsetest saadetest -– Urbanism, Programm, Bashment FM, Error Error, Dubshack, TIKS, Tjuun in, Hard Feeler, Citylights FM, Pronto, Raw@Lab, Lil Saade, Triinemets, Jazzitup, Kristo Rajasaare, Marta Püssa, Pille-Riin Karro, Rain Tolk, Soulmate, Floorshow, Still Out, Lift, Vibratsioon, Rhythm Doctor, HU.mix, Tallinn Express, Uus Biit, Estonian Funk Embassy, Electro Boogie, Machine Nation ja Öömaja. Uksed avatakse pidulistele kell 20 ja pidu kestab kella 4ni.

R2 WKND Botikus
R2 WKND Botikus Foto: Pressifoto

Lisaks toimub laupäeva päeval kell 12–17 Botiku õuel bändisärgilaat ja muusikute kirbuturg ning avatud on ka lasteala. Bändisärgilaadal müüvad fänninänni An-Marlen, DND, Frankie Animal, I Wear* Experiment, Intrepid, Kosmikud, Miljardid, Minimal Wind, Neon Fir, Nihilistkrypt, Ouu, Põhja-Tallinn, Rita Ray, Sibyl Vane, Steps to Synapse, Tankist, Yasmyn ja mitmed teised.

Muusikute kirbuturg koondab ühe katuse alla ostma ja müüma hobi- ja professionaalseid muusikuid, pillipoode ja erialaste oskustega inimesi. Lastealal teeb pisematele diskot kell 12-13 Lil Saate saatejuht Lill Slim. Alates kell 13 saavad lapsed osaleda pillivalmistamise töötoas ja ka jämmida, joonistada ning mängida.

Nädalavahetuse festivali piletid on saadaval Piletilevis, päevane programm on kõikidele tasuta. R2 WKND tuleb koju kätte ka raadio vahendusel – festivali toovad kuulajateni reedel kell 20-02 ja laupäeval kell 12-04 saatejuhid Marta Püssa, Pille-Riin Karro, Robin Juhkental, Kristo Rajasaare ja Margus Kamlat.

R2 WKND on avapauk kirevale festivalisuvele, sest traditsiooniliselt liigub R2 helibuss ka tänavu mööda suviseid Eesti paiku, kus pakutakse head muusikat – sõiduplaanis on Võnge festival Peipsi ääres, Intsikurmu Põlvas ja Eesti Hip-Hop festival Elvas.

Suviselt värske on ka R2 muusikasaadete programm. Iga suvekuu ühel laupäeval on R2 kavas mahukad erisaated ehk käivitub mitmetunnine ajamasin nimega «Stereo». Palju põnevat ja uusi tegijaid leiad R2 õhtusest muusikasaadete vööndist, kuhu lisanduvad saated «UK-UK, mina prii!», «Bestikad», «Kurbade tüdrukute klubi», «Barealic Pop-Up», «Lemmikbändisaade», «They Siimi Rollin'» jt.

R2 veebijaamade r2extra.ee perre lisandub suve puhul uus liige R2 Chill, mis pakub nimele vastavat ideaalset muusikavalikut.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles