Queeni fänne ootab ees meeldejääv muusikaõhtu

Kultuuritoimetus
Copy
Queeni tribüütbänd Break Free
Queeni tribüütbänd Break Free Foto: Pressifoto

3. juulil etendub Pirita kloostri varemetes koguperelavastus «Metsluiged», 7. juulil kõlab aga Queeni võimas muusika.

«Juuli algul toimub Pirita kloostri varemetes kaks väga erilist ja erinevat muusikaõhtut. Pühapäeval, 3. juulil etendub maagiline koguperelavastus «Metsluiged». Esinevad Laura Põldvere ja Triin Lellep, tuletantsijad ja akrobaadid,» sedastas Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat. Lavastus on valminud Taani kirjaniku Hans Christian Anderseni muinasjutu «Metsluiged» ainetel. Etenduse lavastab Alice Aleksandridi.

«Hoopis teistsugune õhtu tuleb neljapäeval, 7. juulil, mil kloostrivaremetes on oodata sõud ansambli Queen muusikaga. Queeni tribüütbänd Break Free annab kahetunnise ainulaadse kontserdi, kus kõlavad ikoonilise bändi hitid,» sõnas linnaosavanem.

Euroopa üheks autentsemaks ansambli Queen tribüütbändiks peetav Break Free asutati 2015. aastal Itaalias. Neljast muusikust koosnev Break Free suhtub legendaarse rokkbändi loomingusse suure lugupidamisega ja pöörab erilist tähelepanu detailidele. Ilmselt just seetõttu on nad oodatud külalised nii suurtel festivalidel kui ka intiimsetel klubikontsertidel.

«Metsluiged» etendub Pirita kloostri varemetes 3. juulil kell 19. Etendus on tasuta.

«Queen Tribute Show» toimub 7. juulil kell 19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles