Uuring näitab: Eesti on Netflixi tellimiseks üks maailma paremaid riike

Kultuuritoimetus
Copy
Netflix
Netflix Foto: Rafael Henrique/SOPA Images/ZUMA Press/Scanpix

Uswitch korraldas uuringu, et välja selgitada, millistes riikides pakub Netflix kõige paremat sisu ning hinna suhet. Selle uuringu põhjal koostatud edetabeli järgi on Eesti järjekorras neljas riik, kus Netflixis maksab üks film või sari kõige soodsamat hinda.

Eestis leiab Netflixist kokku 6954 sarja või filmi ning kuutasu on 11.98 eurot. See tähendab, et ühe filmi või sarja hind on keskmiselt 0,0017 eurosenti.

Sama tulemusega jagavad Eestiga neljandat kohta Leedu ja Läti, esikohale maandus aga Türgi, kus ühe filmi või sarja keskmine hind kuus on kõigest 0,0011 senti. Teisele kohale pääses India, kolmandale kohale Filipiinid.

Statistika järgi on Türgis, Indias ja Filipiinidel Netflixist aga vähem sisu kui Eestis. Näiteks esikoha saanud riigis leiab Netflixist vaid 4686 sarja või filmi.

Eesti pääses ka edetabelisse, mis järjestas kõige odavama Netflixi kuutasuga riigid kogu maailmas. Selles edetabelis sai Eesti kümnenda koha. Riike, kus Netflixi kuutasu jääb alla kümne euro, on kõigest neli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles