Stallone jälle raevunud: Rocky rivaal Ivan Drago saab oma filmi

Kultuuritoimetus
Copy
Poksilegend Ivan Drago (Dolph Lundgren) ja tema võsuke Viktor Drago (Florian Munteanu) filmis «Creed II»
Poksilegend Ivan Drago (Dolph Lundgren) ja tema võsuke Viktor Drago (Florian Munteanu) filmis «Creed II» Foto: Capital Pictures/Scanpix

Filmis «Rocky IV» Rocky Balboale konkurentsi pakkunud vene poksija Ivan Drago (Dolph Lundgren) saab oma filmi, vahendab Empire. Dolph Lundgren vihjas juba eelmisel aastal, et stuudio MGM on huvitatud Drago perekonna loo kinolinale toomisest. Nüüd on filmiprojekti stsenaristiks valitud Robert Lawton.

Sylvester Stallone'is tekitas see uudis aga sügavat pahameelt. Stallone on nimelt pikemat aega nördinud, kuna tal puuduvad «Rocky» õigused ning seetõttu jääb Stallone ilma kopsakatest rahasummadest, mida ta enda arvates väärib. Stallone on kehastanud Rocky Balboat 70ndatest saati ning lavastanud mitu «Rocky» seeria filmi. Juulis tegi haavunud Stallone Instagramis postitusi, kus nimetas Rocky seeria produtsenti Irvin Winkler parasiidiks ja täiesti ebainimlikuks, sest Stallone ei saa «Rocky» pärandist jätta lastele kopikatki.

Kuulnud MGM'i plaanist teha film Ivan Dragost ja tema pojast Viktor Dragost, võttis Stallone Instagramis uuesti sõna: «Hale 94-aastane produtsent ja tema isekad, kasutud lapsed nokivad jälle viimaseid lihatükke suurepärase tegelaskuju luude pealt!» Stallone vihjas, et kui temal mingit sõnaõigust oleks, ei teeks ta ealeski Dragost eraldi filmi. Stallone vabandas fännide ees ja kinnitas, et tema ei tahtnud kunagi, et Rocky tegelast niimoodi kuritarvitatakse.

Sylvester Stallone ei ole filmiprojektiga seotud. Dolph Lundgreni võis Ivan Drago rollis näha viimati 2018. aasta filmis «Creed II».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles