KULTUURIS KUUM Kuidas näitleja Jaan Rekkor kehastus jõhkardlikuks psühhopaadiks

Ralf Sauter
, ajakirjanik
Copy
Näitleja Jaan Rekkor
Näitleja Jaan Rekkor Foto: Taavi Sepp

Postimehe taskuhäälingut «Kultuuris kuum» külastas staažikas näitleja Jaan Rekkor, kes uues põnevussarjas «Kes tappis Otto Mülleri?» mängib jõhkardlikku psühhopaati Otto Müllerit. Mõnusalt avameelse Rekkoriga vestles kultuuritoimetuse ajakirjanik Ralf Sauter.

Seekord loositakse saate kuulajate vahel välja ka Birk Rohelennu samanimeline raamat, millel seriaal põhineb. Loosis osalemiseks saada e-kiri aadressile ralf.sauter@postimees.ee (pealkirjaga KULTUURIS KUUM) ja kirjuta meile, kes võiks «Kultuuris kuum» taskuhäälingusse edaspidi külla tulla. Inimene, kes võidab Birk Rohelennu raamatu, valitakse välja küll juhuslikult, aga saatejuhid Ralf Sauter ja Tuuli Põhjakas loevad kõigi soove. Võitjaga võetakse ühendust 2. septembril.

Saates räägib Jaan Rekkor lähemalt, mis meelitas teda jõhkardliku Otto Mülleri rolli mängima, kuidas sisutiheda telesarja tegemine välja näeb, mismoodi sujus töö sarjas osalevate tippnäitlejatega ning palju muud. Muuseas, juttu tuleb ka Eestis üles võetud inglise filmist «Burial» mille võtetel sai Rekkor töötada «Harry Potteri» seeriast tuntud Tom Feltoniga. Muretu iseloomuga õnnistatud Rekkor räägib oma kogemustest lõbusalt ja ausalt.

Krimisari «Kes tappis Otto Mülleri?» esilinastub 9. septembril Viaplays. Birk Rohelennu kirjutatud ja René Vilbre lavastatud originaalsarja keskmes on tuntud ärimees ja endine maadlustäht Otto Müller, kes leitakse tema 65. sünnipäeval oma kodus mõrvatuna. Detektiivid küsitlevad kordamööda kaheksat pereliiget ning järk-järgult tulevad päevavalgele tumedad tõed eduka ja võimsa mehe kohta. Igaühel on Otto Mülleri kohta oma lugu rääkida – ja igaühel on motiiv.

Peale Jaan Rekkori teevad sarjas kaasa veel Tambet Tuisk, Doris Tislar, Märt Avandi, Evelin Võigemast, Tiina Tauraite, Hilje Murel ja Mait Malmsten.

Sarja autor on edukas romaanikirjanik Birk Rohelend, kes on loonud ka Eesti ühe populaarsema telesarja «Padjaklubi». Režissöör on René Vilbre, kelle hiljutiste tööde hulka kuulub üks Eesti filmiajaloo suurimat tulu teeninud triloogia «Klassikokkutulek» ja komöödia «Eesti matused». Sarja tootja on Tallinnas asuv Cuba Films, millel on 10-aastane sarjade ja reklaamide tootmise kogemus ning mille töö on tunnustatud Eesti prestiižsel Kuldmuna auhindade jagamisel. Viaplay Groupi peaprodutsent on Isabelle Hultén.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles