Nädalavahetus toob kuuma peo: Klubi HALL tähistab viiendat sünnipäeva

Kultuuritoimetus
Copy
Giidituur klubis HALL 2020. aasta suvel
Giidituur klubis HALL 2020. aasta suvel Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tallinna techno-klubi HALL tähistab sel nädalavahetusel, 9.-10. septembril oma viiendat sünnipäeva.

Kahel päeval ja kahes saalis toimuval peol astuvad üles Berghaini residendid Tobias. ja Naty Seres, loomingulise kollektiivi Giegling üks asutaja Ateq, Matthias ning põhjanaabrite esindaja Miia Magia. Kohalikest teevad live-etteaste Argo Vals ja Modulshtein, DJ-pulti astuvad erikülaline Maarja Nuut ning HALLi residendid Micaela Saraceno, Tanel & Art, Artur Lääts ja Kenn-Eerik Kannike.

Esimese õhtu peaesinejaks on juba üle 20 aasta elektroonilise muusika skeenel tegutsenud Tobias., kelle live'is saavad ühtaegu kokku rinii avangard kui ka klubimuusika. Õhtu teine väliskülaline on plaadifirma Superluminal juht Matthias, kes tegutseb tulevikku vaatava tantsumusika esirindel ning on põrandaaluses tantsumuusikas parasjagu üks hinnatumaid diskoreid.

Ürituse avab oma kontserdiga helilooja, kitarrist ja live-elektroonik Argo Vals, kes saab oma loominguks inspiratsiooni nii igapäevast kui ka kujuteldavast maailmast. Lisaks annavad jalgadele valu HALLi DJd Micaela Saraceno, Kenn-Eerik Kannike ning Tanel & Art.

Laupäeval, 10. septembril saabuvad sünnipäevale Berliini skeene üks värskemaid nägusid, Naty Seres, kelle stiili iseloomustavad mõjutused acidist ja reivist ning kelle selektsioonil on üheaegselt kiire ning samal ajal gruuviv iseloom.

Seresi kõrval on kohal Helsingi ja Stockholmi skeenel üle 20 aasta tegutsenud Miia Magia ning house'i, techno ja meloodilisemate helimaastike vahel kurve tegev Ateq Saksamaalt. Samuti on võimalik kuulda IDMi, future jazz'i, ambient'i ja downtempot loominguks vormiva eesti trio Modulshteini kontserti ning Maarja Nuudi ja Artur Läätse DJ-sette.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles